Множество награди за учениците от СУ „Васил Кънчов“

Множество награди за учениците от СУ „Васил Кънчов“

По традиция учениците от СУ „Васил Кънчов“ всяка учебна година участват в разнообразни национални и регионални състезания и конкурси. Микаела Петкова от 10.А клас взе участие в Шестия националния фотоконкурс  на в. „Азбуки“ на тема „Моето училище е най-хубаво“. Една от фотографиите на Микаела е оценена високо от журито и е отпечатана в календара на „Азбуки“ за 2022 г. След получаването на наградата, тя написа в профила си във „Фейсбук“: „Благодаря за наградата! Благодаря за вдъхновението от госпожа Жулиета Босилкова, без която тази награда нямаше да съществува!“

Грамота за учител вдъхновител в друг конкурс получи Калина Каменова, класен ръководител на 2.А клас. Второкласниците взеха участие в художествената инициатива за детски рисунки на ученици от 1. до 4. клас - "Моята мечта", организирана от издателство "Клет". Задачата на децата бе да нарисуват своята мечта. За своето достойно представяне те получиха значка и грамота "Мечтател".

Данимира Цветкова – ученичка от 6. клас е спечелила престижното 3. място в раздел „стихотворение“ на организирания от Младежки дом –Враца, коннкурс „По Коледа се случват чудеса“.

Ученици от 10., 11. и 12. клас получиха грамоти за достойно представяне в националния конкурс за есе на тема „Аз съм Левски“, което е част от Младежкото състезание, посветено на живота и делото на Васил Левски „Чиста и свята република“. Специален Диплом за участие и Джобното тефтерче на Апостола получиха Християна Илиева от 10. Клас, Тереза Михайлова от 11. клас и Елина Спасова и Никита Симеонова от 12. клас.

Сертификати за участие в творчески конкурс, посветен на делфините в Черно море, „Нарисувай ми делфин“ получиха група ученици от 6. Клас – Стефани, Симона, Мирослав, Димана, Теослав, Любомир.

Връчвайки наградите на учениците, Димитър Марков изрази своята удовлетвореност от тяхната активност и креативност и им пожела още много успехи.

 




2022-04-04 09:30:45