Строител Криводол не се разследва от европейската прокуратура

Строител Криводол не се разследва от европейската прокуратура

От фирма „Строител – Криводол “ ЕООД заявяваме, че нашата фирма не се разследва от Европейската прокуратура. От известно време в доста сайтове се изписа, че фирмата ни е в списъка на деветте фирми, които екипът на европейския главен прокурор Лаура Кьовеши разследва за злоупотреба със строителна техника за шест милиона евро, което е абсолютна лъжа. Тиражирането им, както и споменаването на „Строител – Криводол “ ЕООД във връзки с политически партии е само и единствено манипулация, целяща уронване на репутацията и изградилото се с времето добро име на нашата фирма.

Манипулативните твърдения на ГД „ БОЕЦ “ и “Зов нюз” за закупуване с европейски средства на самосвали и товарачи, както и явяването на същите на „Турски поток “ и на жълтите павета в подкрепа на организираните от ГЕРБ протести срещу спирането на "инхаус" хранилката са пълна лъжа !

Твърдо заявяваме, че "Строител – Криводол" ЕООД никога не е участвал в строежа на   „Турски поток", нито пък е присъствал на организираните протести на жълтите павета. Нашата фирма няма и никога не е имала абсолютно никаква връзка, с която и да е било от фирмите, тиражирани в медиите като обект на разследване на европейската прокуратура.

За цялото това време нашата фирма се утвърди като една от най-добрите строителни фирми в Северозападна България и успя да изгради добро и стабилно име. Няма да позволим разни лъжливи медии и сайтове да го уронят и ще потърсим правата си и по съдебен ред.

Настояваме съгласно Етичния кодекс на българските медии и европейските етични правила в журналистиката настоящото опровержение да бъде публикувано в пълен обем на същото място.

 С уважение,

АРХ. МАРИЕЛ СПАСОВ и ИНЖ. СПАС СПАСОВ

УПРАВИТЕЛИ НА „СТРОИТЕЛ-КРИВОДОЛ” ЕООД
2022-04-01 16:40:38