Благотворителен базар откриха в СУ Никола Войводов-Враца

Благотворителен базар откриха в СУ Никола Войводов-Враца

С тематична и много вълнуваща кратка музикална програма в СУ „Никола Войводов“ откриха традиционния благотворителен базар за мартеници. Всяка година учители и ученици от средното училище в жк „Дъбника” с готовност се посвещават на различни благородни каузи, които са успешни и заради всеотдайната помощ на най- добрите партньори – родителите.

За пореден път сръчните и трудолюбиви ръце на учениците, учителите и родителите от училището изработиха изящните червено-бели символи на здравето и живота с огромното желание да подпомогнат своето училище по пътя му на превръщане в едно от най- модерните и предпочитани места за получаване на качествено образование. Средствата от благотворителния базар и тази година ще бъдат използвани за изграждането на СТЕМ центъра „Дигитални създатели – науки на бъдещето”, който всички очакват с нетърпение.

Благотворителният базар беше открит от директора на средното училище Снежанка Каменова, която пожела на всички, заедно с изработените с любов мартенички, които ще закупят да отнесат в домовете си усмивка и послание за добро и здраве.

 

 

 

 


2


2022-02-25 08:53:25