Стефан Красимиров пое област Враца, Красимир Колев ще е негов заместник

Стефан Красимиров пое област Враца, Красимир Колев ще е негов заместник

 С нов областен управител е Враца. Днес губернаторът Стефан Красимиров официално встъпи в длъжност. Той бе посрещнат пред сградата на държавната институция от досегашния губернатор Иван Сълов.

„Желая Ви много здраве в тази сложна обстановка и да имате сили и търпение да изкарате 4-годишния мандат и дори още един“, заяви в приветственото си слово към новия областен управител Иван Сълов.

„За мен е чест да поема този пост. Докато съм областен управител ще работя за една по-добра Враца и нейния просперитет. Желанието ми е да стигнем нивото на София – по стандарт на живот и месечни доходи.“, заяви новият губернатор Стефан Красимиров. Той е категоричен, че управлението му ще е изцяло открито и ще се стреми във Врачанско да има нулева корупция.

Очаква се зам.-областен управител да стане адвокатът от „Демократична България“ Красимир Колев. Това съобщиха за „Враца днес“ отлично осведомени източници.  Официално новият екип на губернаторa Стефан Красимиров ще бъде представен до дни.

На бюрото в кабинета на областния управител предшественикът Иван Сълов бе оставил на Красимиров тефтер и химикалка, в които да записва задачите си.

 


1
2


2022-01-18 09:45:14