На библиотека във Враца само със зелен сертификат

На библиотека във Враца само със зелен сертификат

Във връзка със заповед на Министъра на здравеопазването, от 1 декември /сряда/ Регионална библиотека "Христо Ботев"-Враца ще работи с читатели в променен режим.

Обслужването им ще се извършва след представяне на валиден документ за ваксинация; валиден документ за преболедуване; валиден документ за изследване.

* Условията не се прилагат за лица под 18 годишна възраст.

За читатели без посочените документи обслужването ще става с предварителна заявка по един от изброените начини:

  • по телефон – 092/62 61 70;
  • по имейл – [email protected] или [email protected];
  • чрез лично съобщение на фейсбук страницата на библиотеката https://www.facebook.com/libvratsa.

Необходимо е потребителят да посочи своя читателски номер, трите си имена, както и заглавията, които би искал да заеме.

Изпълнената заявка ще се получава опакована на входа на отдел „Заемна за дома”, в централна сграда на библиотеката. За заявки, които се получват във филиал в ж.к. „Дъбника”, книгите ще се предават на входа за библиотеката. Срокът за изпълнение ще бъде уточняван лично с всеки читател, в рамките на работното време на библиотеката. Всички заети книги ще бъдат служебно презаписвани до възобновяване нормалния ритъм на работа в библиотеката.

Всички инициативи на библиотеката /обучения, представяне на автори и друго/ се провеждат при спазване на изискването за валиден документ за ваксинация на участник; валиден документ за преболедуване на участник; валиден документ за изследване на участник.

 

 
2021-11-30 15:16:33