Bet365 - все още буки номер 1 за България или не?

Bet365 - все още буки номер 1 за България или не?

Преди време онлайн букмейкърът бет 365 беше считан за водещия у нас. Много хора се възползваха от ексклузивни опции като „затвори залог“ и „бонус права колонка“, които все още не бяха налични при конкурентите. Също така се предлагаха живи предавания от голям брой спортни събития по цялото земно кълбо. Ако искате да се уверите сами, влезте в бет 365 от тук.

В 2021 година обаче нещата стоят по друг начин. На пазара навлязоха много български компании, които предлагат изкушаващи оферти на потребителите си. Първо беше efbet с големите си бонуси и завишени коефициенти в сравнение с bet 365. Постепенно бяха добавени голям набор от срещи в българските шампионати. Опцията за затваряне на залози на живо също е достъпна, макар и не толкова прецизна.

Появата на онлайн пазара на Winbet пък събра огромен наплив още от първите си активни дни. Атрактивните бонуси изкушиха мнозина да си направят аканти в българското буки. Феновете на ЦСКА пък често се възползват от промоционалните оферти, които са факт благодарение на генералното спонсорство към любимия им отбор.

Така на свой ред Palms bet успя да придърпа към себе си феновете на Левски. От компанията дори влязоха директно в управлението на столичния клуб и имат свой представител в Управителния съвет.

У нас се тачи много и Bwin със своите уникални шансове за прогнози. В този онлайн букмейкър има разнообразни оферти за завишени залози или комбинации от футболни срещи, които не се срещат при конкурентите. Наличието на уникални спортни събития пък е апетитна хапка за любителите на богата гама дисциплини. Така на Олимпийските игри през лятото можеше да се прогнозира титла на българката Ивет Горанова на умопомрачителния коефициент – 67. При предишните изброени букита обаче подобна селекция нямаше как да се намери (без бет 365).

Голямо предимство за българските букмейкъри е най-вече светкавичното изтегляне на печалбите. Дали ще е през Easy Pay, където сумата след секунди е наредена на каса за вас или чрез някой от останалите методи – родните онлайн платформи изпреварват със светлинни години бет 365 в това отношение.

В наши дни трудно може да се прецени кой е най-популярният онлайн букмейкър у нас. Към момента българските притежават всеки по себе си нещо уникално – високи коефициенти, бонуси за любимия отбор, различни опции за игра. Бет 365 си остава един от най-популярните избори в България, но конкурентите му не спят.

Средата е много динамична и може да се каже, че водачеството в този показател се мени на всяки няколко месеца. Вероятно говорейки точно за български футбол обаче, е редно да посочим efbet. От веригата са генерален спонсор на нашата елитна лига и предлагат ексклузивни предложения за прогнозиралите родните мачове. Коефициентите им са завишени в сравнение с конкуренцията и това е главната причина да привличат толкова много потребители. Друга е рекламата, защото от бранда хвърлят много средства за популяризирането си. Едва ли има човек у нас, който да не е чувал това съчетание от пет букви.
2021-11-05 13:24:27