Петя Аврамова и Ралица Добрева се срещнаха с жители на община Оряхово

Петя Аврамова и Ралица Добрева се срещнаха с жители на община Оряхово

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС инж. Петя Аврамова, кандидатът за народен представител от коалицията Ралица Добрева и кметът на Оряхово Росен Добрев се срещнаха с жители на крайдунавския град и малките населени места от общината.

„Децата са приоритет за Община Оряхово. През годините сме инвестирали средства в осигуряването на добра учебна среда, образователна инфраструктура и енергийна ефективност“, подчерта кметът на Оряхово Росен Добрев и уточни, че това не би могло да се случи без подкрепата на правителството на ГЕРБ.

В „Детска ясла №1” в град Оряхово е подменена отоплителната инсталация, в ДГ „Дружба“ е направен цялостен ремонт на покрива и оградата. Подменена е оградата и е изграден покрив на среден корпус на ДГ „Пролет“. В ДГ „Мир“ в с. Селановци е направена цялостна подмяна на ел. инсталацията, а пред ДГ „Слънчице“ – с. Остров са асфалтирани довеждащите до детското заведение улици. Всички сгради на детските градини на територията на община Оряхово са топлоизолирани и са с реновирани фасади. В село Галово се изгражда нова сграда на кметството със средства от капиталовата програма на Община Оряхово.

 „Добрият синхрон в работата между централната власт, кметове на общини и кметове на кметства е в интерес на всички граждани“, подчерта инж. Петя Аврамова пред жители на Оряхово.

 По думите на Аврамова бездействието на държавната власт се отразява негативно в работата на местната власт. Аврамова и Добрева коментираха, че на 14 ноември е важно хората да направят разумен, а не емоционален избор. Кметовете на общини и кметства очакват редовно избрано и стабилно правителство, за да върнат темпото, с което са работили преди политическата криза.

„ГЕРБ е партията на градежа. Хората виждат ремонтираните пътища, подобрена градска средата, новите паркове, обновени детски градини и училища. Доказали сме, че можем да се справяме с кризи, като икономическа, мигрантска, здравна“, бе категорична Аврамова.

За да подкрепят кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС с тях бяха и Христина Цонева, секретар на Община Оряхово, Росица Койнова, кмет на с. Селановци, Николай Николов, кмет на с. Галово, Ирена Станкулова, кмет на с. Остров, Галина Светозарова, кмет с. Лесковец, както и общинските съветници Веселина Атанасова и Силвия Монова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
2021-10-30 08:09:11