Вихър свали от първото място Бойчиновци

Вихър свали от първото място Бойчиновци

Вихър /Николово/ победи с 4:3 Бойчиновци в дербито на 7-ия кръг на четвърта монтанска футболна дивизия. Двата тима събраха по 16 точки, но тимът от Николово спечели прекия сблъсък, а има и мач по-малко.

Срещата, играна на терена с изкуствена настилка в парк „Огоста” в Монтана, стартира с три попадения за вихърци. Венци Иванов се разписа на два пъти. В 32-та минута бившият капитан на Монтана се възползва от центриране на Мартин Пламенов. В 36-та Иванов получи пас с глава на Кристиян Методиев – Пато и вкара за 2:0. Малко след почивката Красимир Георгиев завърши триходовата комбинация с Методиев и Галин Славчев. С удар от границата на наказателното поле Тони Благоев – Кисалия върна един гол, а Красимир Красимиров бе точен за 3:2, в 76-та минута. Денислав Езекиев се разписа за 4:2, а крайното 4:3 оформи Кристиян Марков.

В другите срещи от събота: Кариана /Ерден/ разгроми с 4:0 Шурданица /Георги Дамяново/, като по два гола вкараха Александър Димитров и Мирослав Димитров – Мичко. Шампионът Пъстрина 2012 /Николово/ постигна класика 3:0 над Вършец с два гола на Влади Иванов и един на Тодор Костов. Коме /Берковица/ спечели служебно 3:0 срещу Син стрел /Крапчене/. В неделя от 16 часа играят: Пъстренец /Долно Белотинци/ - Ботев /Кобиляк/ и Миньор Кипровец /Чипровци/ - Расово.


1
2
3


2021-10-17 10:59:46