Малчугани се изфукаха с уникални тоалети

Малчугани се изфукаха с уникални тоалети

Ревю на костюми, изработени от отпадъци и рециклирани материали показаха малчуганите от ДГ „Мечо Пух”-Кнежа.

 Събитието е част от дейностите по проект „Зелена занималня – учене чрез игра”. Целта му е изграждане на екологосъобразни модели на поведение чрез формиране на знания, умения и отношения на децата към природата и околната среда.

По време на изпълнението на проекта в детската градина ще бъде обособена и оборудвана екозона на открито „Зелена занималня“ във вътрешния двор, която ще дава възможност на децата да бъдат близо до природата, да учат - играейки. Освен това в него са включени още допълнителни дейности като организиране на екоработилница, почистване на двора, освежаване на площадките, обновяване на цветните градинки и изграждане на зона за различни игри и спорт чрез пъстра катерушка.

Поздравявам директорката Силвия Димова и целия колектив на ДГ „Мечо Пух” за изключителния професионализъм при изпълнението на проекта. Бъдете все така всеотдайни и активни в своята работа! Поздравявам и артистичните малчугани, които се представиха отлично в ревюто на костюми“, коментира кметът Илийчо Лачовски.

 


2
3
4
5
6


2021-10-15 11:33:29