Врачански овчар тръгва в битка за президентския стол

Врачански овчар тръгва в битка за президентския стол

Врачанският специалист по животновъдство Йордан Малджански е кандидат за президент на България. Кандидатурата му е издигната от Инициативен комитет, в който парафите си са сложили 22 човека. За вицепрезидент е номиниран старши научният сътрудник по животновъдство Илия Григоров. Кандидат президентската двойка вече е регистрирана за предстоящия вот на 14 ноември в Централната избирателна комисия във Враца.

Изцяло положително и добронамерена. Такава ще бъде предстоящата предизборна кампания на Малджански - Григоров. Една от основните позиции, които ще бъде прокламирана от тях е развитието на България чрез селското стопанство. Това разбира се ще доведе до разкриването на 500 хиляди работни места, категоричен е Йордан Малджански.

„Ние разбираме от земеделие и знаем какво да направим – една балансирана програма, залагаща на българската земя. Доказано е, че благодарение на лошото управление страната ни за последните няколко години е загубила един трилион и 30 млрд. лв. Ние ще успеем да възродим българския селянин и ще успеем да стимулираме хората да работят.“, категоричен е кандидатът за президент на България Йордан Малджански.

Специалистът по животновъдство е на мнение, че е време страната да се върне на селяните, които са нейни собственици, за да започне да се развива. Той е готов на всякакви дебати с опонентите си за президентския стол.
2021-10-08 12:48:38