С поздрав към пенсионерите излезе кметът на Бяла Слатина

С поздрав към пенсионерите излезе кметът на Бяла Слатина

По повод днешния Международен ден на възрастните хора 1 октомври, кметът на Бяла Слатина инж. Иво Цветков изпрати поздравителен адрес до всички пенсионерски клубове от населените места на общината, в който се казва:

"Този празник е чудесен повод да се спрем в забързаното ежедневие и да се поклоним пред хората, от които черпим сили и мъдрост и които са ни дарили непреходни житейски ценности.

Поклон пред трудолюбието, енергичността и отговорността Ви! Признателни сме за грижите, които сте полагали и полагате за нас и за опита, който ни споделяте. Вие сте нашите учители в живота и ние сме Ви признателни за наследените уроци. Вие сте хората, които са винаги  насреща за подкрепа, помощ в отглеждането на внуците или ценен съвет в труден момент.

Бъдете здрави! От сърце желая на всички Ви да се радвате на спокойствие и благоденствие, на подкрепата на близките си и топлотата и обичта на семействата си! Продължавайте с Вашата  активна  дейност да допринасяте за обогатяване на културния и социален живот на възрастните хора в Община Бяла Слатина“.

 

 

 
2021-10-01 17:04:12