Красиво училище имат в Хайредин

Красиво училище имат в Хайредин

С празнично тържество стартира учебната година в СОУ "В.Воденичарски" в Хайредин. Училището е напълно обновено.  

Най-вълнуващ бе празникът за първокласниците.

„Скъпи първокласници, този ден е много специален за Вас, вашите учители и родители. Първият училищен звънец удари, Вие поемате по един дълъг път, водещ към знание и наука, към нови хоризонти, към задължения и отговорности. Пожеламе Ви взаимно да се учите едни от други, да се подкрепяте и да вървите заедно по този път.

Пожелаваме Ви незабравими дни, успешно обучение и вяра в учителите, с които ще бъдете заедно! Поставете добро начало на вашето обучение, за да се радвате на положителни резултати в края му.

Уважаеми учители, – необикновен и неповтарящ се е всеки миг в училище, всеки ден е едно ново предизвикателство и едно ново начало – да бъдете учители, това е голямо богатство и огромна отговорност. На вас е предоставена невероятната възможност да бъдете творци, откриватели, имащи прекрасната способност да изградите основата на знанието, на любознателността, на творчеството, на логиката, да показвате пътя към красотата, към щастието и към любовта, да откривате талантливите деца и да ги подкрепяте, да подавате ръка на тези, които се нуждаят, за да подготвите всяко едно дете за най-строгия учител – живота и за най-мъдрия учител–книгата.

Всеки един от Вас, отдавайки себе си на децата, с любов и професионализъм, поставя основите и гради общото ни бъдеще.

Нека любовта на учениците бъде най-ценното признание за отговорния Ви труд!

На Вас родители, които сте поверили най-скъпото си – своите деца. Съветвам ви да ги подкрепяте в нелекия им път. Вдъхвайте им увереност и ги убеждавайте, че със своя труд и упоритост ще станат знаещи, можещи и успели хора!

Пожелавам Ви много здраве и успех!“, отправи поздрава си кметът Тодор Алексиев.

 


2
3
4


2021-09-20 09:49:32