Куп звезди пеят на Белослатинския панаир /Програма/

Куп звезди пеят на Белослатинския панаир /Програма/

Богата празнична програма ще предложи на жителите и гостите си община Бяла Слатина и тази година.

В рамките на четирите панаирни дни /09.09.- 12.09.2021г./, гост- изпълнители на града ще бъдат популярни и обичани певци и музиканти- Васко Кръпката и Подуене Блус Бенд, Кали и БМХ Бенд, Павел и Венци Венц, Есил Дюран и балет FAME, Панайот Панайотов и Вокална група „Трамвай №5“.

Детско утро, много игри, състезания, творчески работилници и изложба от детски произведения с есенна тематика са предвидени за най- малките жители на общината , а превърналия се в традиция песенен фестивал на клубовете на пенсионера и инвалида отново ще зарадва любителите на този жанр. За ценителите пък на изобразителното изкуство, в художествената галерия на читалището ще бъде подредена изложба на нашия съгражданин Цветан Сираков. Отново в читалището ще се проведе и творческата среща „Автограф за вас“ с журналиста Румен Стоичков.

За поредна година в местността „Лесопарка“ ще се състои и Празникът на плодородието, организиран от МИГ Бяла Слатина, по време на който  присъстващите ще могат да  вкусят от кулинарните вкусотии и такива от  местни производители, да се включат в организираните забавни състезателни игри, да послушат хубава музика и да потанцуват.

Организаторите на събитието се надяват, че и този празник ще превърне тези четири дни в хубав спомен за споделеност и запомнящи се емоции
2021-09-01 10:10:54