Вълнуващ детски празник направиха в Криводол

Вълнуващ детски празник направиха в Криводол

Детският празник "Усмивки под дъгата" донесе приятни емоции и добро настроение на децата и техните близки от всички краища на България, прибрали се за празниците в Криводол.

На обновения и пъстроцветен площад пред общината и читалището деца, родители,баби и дядовци се включиха в откритите ателиета за изобразително и приложно изкуство, декупаж изработване на цветя и фигури от креп хартия, ателие за бижута и украси, интерактивно ателие за най-малките- програмиране, подреждане на пъзели и оцветяване на рисунки.

И малки и големи се забавляваха с представянето на възрожденската сбирка и забавните родолюбиви игри на "Бдинци"-Видин, които представи по много интересен начин Ивайло Иванов. Театър "Пан" направи още по-весел и атрактивен празника за малчуганите със своите изпълнения.

"Усмивки под дъгата" се организира за първи път, по идея на екипа на читалище "Н.Й.Вапцаров"- Криводол, с подкрепата на доброволци-консултанти в "Забавно лятото в библиотеката" и на читалищата от общината, под патронажа на кмета Христо Доков.


2
3
4
5
7


2021-08-30 14:39:06