Готова е металната конструкция и циментовата замазка на новата спортна зала в Бяла Слатина

Готова е металната конструкция и циментовата замазка на новата спортна зала в Бяла Слатина

Готова е металната конструкция и циментовата замазка на пода на новата спортна зала, която предстои да бъде изградена в Бяла Слатина.

На път е да се осъществи отколешната мечта на любителите на спорта в Бяла Слатина, които от години чакат появата на съвременно спортно съоръжение, което най- сетне  да приюти състезателите от волейболен клуб „Чавдар“, както и трениращите тенис на корт. Почитателите на фитнеса също ще могат да разчитат на предоставено за тренировките им специално отделено място. В залата ще бъде осигурено складово помещение за съхранение на спортно оборудване и инвентар. За спортистите и посетителите на фитнес залата са предвидени съблекални с отделни санитарни помещения. Ще бъде обособено място за бар и стая за почивка. Всички помещения ще бъдат напълно функционално оборудвани.

В проекта са предвидени  48 места за зрители, плюс 2 места за хора в неравностойно положение. Предстои да бъдат сглобени панелите, които ще бъдат доставени в най- скоро време от съседна Румъния. Очакванията на всички са до края на годината да бъде прерязана лентата на спортната зала и в нея да закипи активен спортен живот.


1


2021-08-19 11:47:12