Домът за стари хора Баба Марта стана на 13 години

Домът за стари хора Баба Марта стана на 13 години

Своя 13-ти рожден ден, отбеляза днес ДСХ „Баба Марта“-с. Липница. По случай празника домакините бяха подготвили поздрав към всички потребители на социалната услуга и гости. На специално табло бяха показани моменти от историята на заведението, онагледена в снимки както от ежедневието, така и от празниците отбелязани заедно.Служителите и потребителите на дома бяха поздравени от зам.-кмета на община Мизия Цветан Василев.

„Изказваме най-сърдечните си благодарности към целия екип на Дома, който благодарение на професионализма и отговорната си работа предоставя качествени социални услуги и грижи на потребителите! Бъдете горди и удовлетворени от това, че с Вашия безценен труд и ежедневни усилия в името на тази дълбоко хуманна мисия постигате най-значимото за хората – пълноценен и достоен живот! На екипа на ДСХ „Баба Марта“ и на всички домуващи желаем здраве, радост, и благоденствие!“

През изминалите години, социалното заведение предоставя подслон и грижи на много хора. Ежедневно те са обградени с внимание от страна на ръководството и персонала. В знак на благодарност и поздрав към всички Димитрина Флорова и Ангелина Райкова - дами домуващи в „Баба Марта“, споделиха своите преживявания и настроения.

Поздрави бяха поднесени и от: кмета на Липница Румен Шопов, Галя Христова – секретар на НЧ „Отец Паисий“, Бетина Александрова, самодейци от читалището и клуба на пенсионера. На събитието присъстваше и Валя Цурова – гл. експерт „Здравеопазване и социални дейности“ в община Мизия.

Празникът завърши с торта и почерпка за всички празнуващи.

 


2
3
4


2021-07-20 12:35:17