Семейството на убитата Андреа от Галиче сбъдва мечтата й

Семейството на убитата Андреа от Галиче сбъдва мечтата й

Фризьорски салон в памет на жестоко убитата 18-годишна Андреа от Галиче отваря семейството й във Враца. Бащата Асен и братът Румен на погубената красавица сбъдват нейната мечта година и половина след като младото момиче бе пребито до смърт в дома си от нахлулия посред нощ в къщата непълнолетен ром Аксел.

Румен и Андреа мечтаят да отворят свой салон за красота, но жестокото убийство на момичето слага край на плановете им за общ бизнес. След смъртта на абитуриентката брат й изпада в дълбока депресия. Младият мъж няма желание да се занимава с каквото и да е било. Минават месеци, докато успее да се вдигне на крака и да се захване отново с фризьорството в един от най-известните врачански салони. Негов клиент е футболистът Валери Божинов, който си прави прическите при младия коафьор, показват снимки в социалната мрежа. С натрупания опит и подкрепата на баща си, наскоро Румен решава, че дошло времето да реализира общите планове, които кроили с убитата Андреа. Младият фризьор успява да реализира проекта, на който ще бъде даден старт в петък във Враца. На салона ще има табелка с надпис "Андреа-Адриан". Адриан всъщност е името на сина на коафьора и племенник на убитата абитуриентка, който се ражда около година след нейната смърт.

"Да има фризьорски салон и да работи с брат си беше мечта на Андреа, изпълнихме я", казва почерненият татко на момичето. Той допълва, че прави и фондация на името на дъщеря си, която скоро ще стартира. Идеята е да се оказва юридическа и психологическа помощ на пострадали от тежки престъпления.

 
2021-07-12 12:37:40