Красимир Богданов: Разделението трябва да спре в името на България

Красимир Богданов: Разделението трябва да спре в името на България

Симпатизанти от общините Мизия, Оряхово и Козлодуй се срещнаха с кандидатите от листата на "Българските патриоти".

"Хора, които са познати лица от 20 години сега се представят за нови и носещи промяната, и това е притеснително. Имаме поредното пренареждане на определени кръгове и лични интереси, но къде са интересите на народа? - каза Богданов в Оряхово. На срещата присъстваха кандидатите за народни представители родом от дунавския град Робертино Маринов и Ивайло Вагенщайн, които споделиха, че никога няма да се откажат от родното си място и припомниха, че в годините Богданов е оказвал съдействие за решаване на не един или два проблема, но не го е афиширал. Заедно с кандидатите за народни представители д-р Тихомир Тодоров, Красимир Ангелов и Петьо Цеков те призоваха оряховчани да не се страхуват, а да гласуват със сърце и разум.

"Нямаме нужда от козметични промени, а от радикални. И ние показахме, че не се страхуваме от действия. Властта не е самоцел за патриотите. В нашата 128 годишна история ВМРО е била и забранена партия, и в опозиция, но никога не сме отстъпвали от идеите си, и го показахме в 43 и 44 Народно събрание. Основен приоритет е демографската катастрофа, която е страшна, особено в нашия регион. Затова трябва да продължим започнатото, а именно подкрепа за грамотната раждаемост и активни семейни политики", сподели Красимир Богданов в Мизия.

В Козлодуй кандидатът за депутат Юлиян Тошев каза, че отдавна е припознал патриотичната идея, като своя кауза, защото тя никога не е отстъпвала от интересите на България.

"Как в България да се раждат повече деца, като работещите хора трудно се справят финансово и с едно дете в семейството? В политиките на една държава на първо място трябва да са хората. Ние имаме работещ план за увеличаване на еднократната помощ за раждане на дете, промяна в размера на майчинството и задължителни детски добавки за всяко едно дете.  Това което не успяват да проумеят, някои политици, години наред е, че всички деца трябва да имат равни права". Така Богданов отговори в Козлодуй на въпросите, дали патриотите ще продължат да работят вече започнатите промени в тази сфера и в следващото НС.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


1


2021-07-06 15:26:15