Красимир Каракачанов: Важни са не еднополовите бракове, а сигурността и доходите на българите

КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ: Важни са не еднополовите бракове, а сигурността и доходите на българите

 Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов пристигна във Враца, за да подкрепи водача на листата на "Българските патриоти" за МИР-6 Красимир Богданов, защото и в 43 и 44 НС врачанинът е бил един от най-активните в парламента и е бранил интересите на хората в  област Враца, така както е редно да прави всеки депутат. Затова Каракачанов призова да се гласува за местни хора, какъвто е Богданов, а не за наложени личности от други населени места, които ще идват във Врачанско само на 1 и 2 юни.

По време на визитата си председателят на ВМРО посети селата Лиляче и Чирен, заедно с Красимир Богданов и кандидатите за народни представители Красимир Ангелов, д-р Тихомир Тодоров и Момчил Янков. В село Лиляче Богданов приветства събралите се хора и благодари на кмета Красимир Петров издигнат от ВМРО, че за толкова малко време промени облика на селото, като истински патриот.

"Скъпи приятели, аз многократно съм бил тук при вас и съм запознат с вашите проблеми и тревоги. Не веднъж съм ги и решавал. За нас не е самоцел да бъдем в Парламента, нашата цел е трудолюбивите хора като вас да живеят добре. Ние с Воля и НФСБ не сме се събрали в коалиция, за да търсим дивиденти, а заради общите ни идеали. "Българските патриоти" са единствената гаранция, че България ще запази своето достойнство, сигурност и традиции" - каза Богданов.

Каракачанов допълни, че за 32 години в България са се изредили всякакви партии, но всички идват и си отиват - говорейки за светло бъдеще. Факт е, че такова бъдеще няма, ако не си оправиш собствената държава. През всичките тези години единствено ВМРО не промени идеите и целите си.

"Това което обещахме през 2017 година го изпълнихме. Обвиняваха ни, че не можем да увеличим пенсиите на 300 лева от тогавашните 167 лева, факт, но го направихме. В перспектива ще работим за средна пенсия от 700 лева и сега ще кажат някои, че не е възможно, но ние доказахме, че мислим за нашите родители, баби и дядовци, като постигаме обещаното. Ще работим и за увеличение на данъчните облекчения, които касаят семействата на работещите българи. За разлика от другите партии, за нас не са важни гей браковете, а да съхраним традиционното българско семейство? Семейство, което живее достойно, с нормални доходи, пенсии, достъп до образование и здравеопазване" - заключи Красимир Каракачанов.

В село Чирен салонът на Читалището едва побра желаещите да се срещнат с Красимир Каракачанов, първият в листата Красимир Богданов и кандидатите за народни представители.

В началото на събитието, но не като предизборно обещание, а като част от последователната политика на ВМРО, патриотите поеха ангажимент да закупят климатик, за да могат чиренци спокойно да посрещат гости и празнуват в горещите и зимните дни.

"България се стопява и вие го виждате най - добре, нищо, че Чирен е близо до областен град. И това е страшно. Това би могло да се промени с подобряване на условията на живот, доходите на хората и здравеопазването. И това е постижимо, но е само с думи, а с реални действие, които ние предприехме и трябва да продължим" - каза Красимир Богданов.

Пред събралите се жители Каракачанов призова хората да гласуват за познати и доказали се личности, какъвто е Красимир Богданов и допълни:

"Аз съм изключително изненадан - сподели той, как е възможно да се гласува за хора, които не си правят труда да посетят районите, от които са издигнати, за да си кажат няколко думи с хората и да се запознаят с проблемите им. Как после ще ги представляват в Народното събрание? Как ще им бъдат полезни? Нали затова са изпратени там. И такива хора нямат проблем да си мълчат в парламента, защото не са виждали очите на избирателите си и нямат срам от тях."

Хората споделиха притесненията си за предстоящия вот с машинно гласуване, секциите в Република Турция и притесненията си свързани със сигурността в малките населени места.

Във Враца на предизборния пункт Красимир Каракачанов и Красимир Богданов продължиха разговорите си с врачани и се срещнаха с водачите на листите на "Българските патриоти" за областите Видин и Монтана Димитър Чукарски и Боян Чуков.

 

На 11 юли гласувайте с листата на "Българските патриоти" с № 16

Купуването и продаването на гласове е престъпление


сн.1
сн.2
сн.3


2021-06-30 19:32:54