Концерт с благотворителна кауза направи читалището в Бяла Слатина

 Концерт с благотворителна кауза направи читалището в Бяла Слатина

Всяка година през юни Читалището в Бяла Слатина прави своя Годишен концерт.

Винаги се получава уникално изживяване, защото всички деца и самодейци са невероятни артисти. Тази година концертът беше в подкрепа на Обществения фонд в Бяла Слатина. По време на събитието бяха дарени 1500 лв. за Фонда. Благодарение на това той ще успее да финансира и 4-те идеи, участвали в третата покана за кандидатстване. Ще бъдат изградени две сцени за изява на децата- в НУ "Цани Гинчев" и в с. Бъркачево, а Читалищата в Бяла Слатина и Търнак ще обогатят и доразвият своята дейност с деца.

Гости бяха кметът инж. Иво Цветков, Боряна Петкова, Тихомир Трифонов, Ленко Ленков, Красен Кръстев, а д-р Евгения Найденова - директор на историческия музей в Оряхово, поднесе поздравителен адрес от кмета на Община Оряхово- Росен Добрев.

„Благодарим на децата, родителите, самодейците, Светлина Берова, Валентина Бойбойчева, Росица Маринова, Борислава Иванова, Детелина Крачуновска, Ива Йотова, Пламена Гешковска, които направиха концертът незабравимо преживяване!

Благодарим на съмишлениците и дарителите, на будните граждани в нашата община!

Фондът показа, че е обединител на хора, идеи и ресурси и макар че е създаден в малка община, уверено се развива и променя историята на дарителството в Белослатинския край!

Благодарим и на инж. Иво Цветков, който повярва и застана със своето име в подкрепа на Обществения фонд и който дарява време и средства за неговото развитие!

Поздравителен адрес получихме и от Петя Тошева - Директор на Интернешънъл Асет Банк, която е наш добър партньор и дарител, и Румяна Декова - Председател на Общински съвет - Оряхово!“, споделиха за „Враца днес“ от читалището.

 

 


2
3


2021-06-22 11:16:57