Валери Лачовски е новият областен координатор на ГЕРБ-Плевен

Валери Лачовски е новият областен координатор на ГЕРБ-Плевен

Валери Лачовски е новият областен координатор на ГЕРБ-Плевен.

Това стана ясно на пресконференция, дадена от ръководството на партията. Бившият областен управител и кандидат за кмет Мирослав Петров подаде оставка като областен ръководител. Той, както и депутатът Пламен Тачев няма да участват в следващата листа, за да дадат път на младите, но ще помогат в предстоящата кампания. Така икономистът и лидер на ГЕРБ в Кнежа Валери Лачовски пое отговорната позиция. Това е признание за деловите и организационните му качества и високите изборни резултати на ГЕРБ в Кнежа.

„Във всяка една партия има момент, в който тя трябва да се рестартира, да се даде шанс на младите, успелите, на хората с идеи, които да продължат да надграждат вече направеното”, каза новият областен координатор на ГЕРБ Валери Лачовски. Той благодари на Мирослав Петров и Пламен Тачев за свършеното като подчерта, че ще разчита на тях за съвети и подкрепа.

Валери Лачовски е на 37 години, работи и живее в гр. Кнежа. Икономист с професионален опит в сферата на финансите и здравеопазването. Има магистърска степен по „Здравен мениджмънт“. Семеен, с три деца. От 2011 г. е член на ПП ГЕРБ и общински ръководител на ГЕРБ – община Кнежа. От 2012 г. е прокурист на МБАЛ-Кнежа.

 
2021-06-02 07:51:53