Училище получи символите на Община Кнежа

Училище получи символите на Община Кнежа

Средно училище „Неофит Рилски” гр. Кнежа отбеляза своята 100-годишнина от основаването си - училище с история, носител на орден ,,Кирил и Методи” II степен. Училище, в което учениците получават добро и качествено образование благодарение на упорития, системен и качествен труд на доказали се педагози.

Община Кнежа се гордее с постиженията на възпитаниците на СУ „Неофит Рилски” в областите на знанието, науката, изкуството и спорта. Учебното заведение е с традиции, опит и доказани умения и постижения в иновациите и предлагането на качествено образование на нашите деца.

“По повод кръглата годишнина имах удоволствието да връча символите на Община Кнежа – Почетна значка и Почетна грамота на целия учителски колектив на СУ „Неофит Рилски” за цялостен принос в образователната сфера и издигане авторитета на Община Кнежа.

Още веднъж поздравявам г-жа Веселка Колдашка, учителския колектив и всички възпитаници на СУ „Неофит Рилски”! Бъдете здрави и нека всяка следваща година Ви носи все повече успехи, признания и нови перспективи!”, заяви кметът Илийчо Лачовски.

 

 


2
3


2021-05-14 14:15:36