Ударно ремонтират проблемните улици в Мездра

 Ударно ремонтират проблемните улици в Мездра

 Служители на Общинско предприятие „Чистота“ започнаха аварийно изкърпване с плътна асфалтобетонна смес на компрометирани участъци от градската улична мрежа в Мездра. Като първи етап от извършвания текущ ремонт ще бъдат запълнени дупките по най-натоварените улици в града.

Работата по възстановяване на уличните настилки започна от входа/изхода на Мездра към Враца и Ботевград. Ремонтните дейности обхващат също ул. „Христо Ботев“ (от стария пазар до моста на река Моравишка), ул. „Янко Сакъзов“, двете платна на ул. „Александър Стамболийски“, ул. „Св. св. Кирил и Методий“ (от Кременска рампа до входа/ изхода на Мездра към Роман), ул. „Любен Каравелов“ и ул. „Петко Славейков“. На следващ етап ще бъдат изкърпени и други улици, които са в лошо състояние.

За целта Община Мездра закупи 12 тона плътен асфалтобетон, като при необходимост ще бъдат осигурени допълнителни количества, информира Христо Михайловски, началник сектор „Благоустройство и ремонт на общинска собственост“ в ОбП „Чистота“.

По време на ремонтните дейности е създадена временна организация и безопасност на движението на моторните превозни средства.
2021-05-13 09:55:48