Депутатът Андрей Вълчев: Подкрепяме сформирането на нов тип управление

Андрей Вълчев във Враца: Подкрепяме сформирането на нов тип управление

„Присъствието в парламента не ни е самоцел. Готови сме да подкрепим единствено сформирането на нов тип управление“. Това заяви врачанският депутат Андрей Вълчев от коалиция "Изправи се! Мутри вън!". По думите му макар, че очакванията са новосформираният парламент да има кратък живот положителното е, че се е върнал духът на парламентаризма.

”Важна е работата, която ще свърши едно народно събрание, независимо дали е за 4 години или 4 месеца. Имаме желание за правителство, което да прави реформи. Българските граждани заявиха, че едноличието в българската политика приключи. Хората ще продължат да търсят своето представителство и няма нищо страшно ако парламентът приключи политическия си живот“, допълни Вълчев.

„Последните 11 години управляващите са се ползвали с комфорт, но това приключи! Наша амбиция е да прекратим порочните практики и да покажем, че поетите ангажименти по време на предизборната кампания не са празни думи, а подадена ръка към гласоподавателите. Трябва да оправдаем доверието на тези над 150 000 човека, които ни подкрепиха“, каза още врачанският депутат.

Първият приоритет на "Изправи се! Мутри вън!" е повишаването на доходите на хората. По тази причина от коалицията настояват добавките на пенсионерите да се дават до края на годината.

Народният представител е внесъл и 5 въпроса свързани с енергетиката, отправени към Теменужка Петкова. Един от тях касае т.нар. Балкански поток, а друг е свързан с работата и по-точно безопасността на 5 блок на АЕЦ-Козлодуй.

Андрей Вълчев даде заявка работата им да е честна, открита и прозрачна. От "Изправи се! Мутри вън!" са готови и за нова предизборна кампания, която отново ще водят сред хората.

 
2021-04-26 11:49:03