Топлофикация Враца обясни как ще протече отчетът след края на отоплителния сезон

Топлофикация Враца обясни как ще протече отчетът след края на отоплителния сезон

Преди дни Топлофикация Враца съобщи, че инкасаторите, които трябва да засекат показанията на абонатите на реален отчет, ще проведат лабораторен тест за антитела срещу коронавирус. Отчетите ще започнат след изключване на отоплението, което ще се извърши след 3 последователни дни с температури над 12 градуса, както и дългосрочна прогноза за високи температури. 

Врачани непрекъснато питат как ще се извърши засичането при всички варианти за отчет. Топлофикация Враца отговори подробно:

„Предвид дългосрочната прогноза за април не се очаква отоплителният сезон да приключи на този етап преди 20 април. При така стеклите се обстоятелства очакваме кампанията , отнасяща се до отчет, да започне с достатъчна степен на сигурност след Великденските почивни дни. При евентуално стартиране на отчета по-рано, своевременно ще уведомим абонатите.

С цел запазване живота и здравето на служителите и клиентите Топлофикация Враца ще се погрижи преди началото на отчета всички участници да преминат през количествено изследване за наличие на антитела срещу коронавирус.

За клиенти, които имат сключен договор с Топлофикация Враца за извършване на услугата дялово разпределение и са на прогнозни начисления с един път в годината отчет и изготвяне на изравнителни сметки предвиждаме да започнем отчетите веднага след края на отоплителния сезон.

Клиентите на Топлофикация Враца, които са на реален месечен отчети предвид ситуацията с коронавируса през целия отоплителен сезон бяха на самоотчет. През настоящия отоплителен сезон реални визуални отчети са извършвани само през месеците ноември и февруари. В края на април или началото на май ще извършим реални визуални отчети на клиентите.“

 

 

 




2021-04-19 09:39:38