Белослатинска градина участва в създаването на филм за Левски

Белослатинска градина участва в създаването на филм за Левски

Детска градина „Незабравка“ – Бяла Слатина участва в Инициатива за създаване на филм и песен за Васил Левски на Държавна агенция за българите в чужбина, ИТВ „Аз мога, аз знам“, сдружение „Арлекин“ /Международен фестивал за медийно изкуство „Арлекин“/ с видео материал от педагогическа ситуация за Васил Левски, която се проведе през 2020г. от IV-та възрастова група в детската градина с екип: Мария Димитрова – главен учител; Виолета Славова – старши учител и помощник-възпитател Елза Павлова, съвместно със СУ „Васил Левски“ – Бяла Слатина, родители и представители на общината.

Така  ДГ „Незабравка“ се превръща в единствената детска градина от България, която участва в инициативата за създаване на филм за Васил Левски и получава „Удостоверение за достойно издържан изпит от Проект „изпитът“…отличен 6!

Предстои дискусия на тема „Изпитът“, провокирана от мисълта на Васил Левски: „Трябва изпит за всеки. Защото има примери: Днес е човек, а утре – магаре .“ Дискусията ще се проведе онлайн от Национален музей „Васил Левски“ – Карлово през платформата ZOOM.

 

 


2


2021-04-12 11:37:26