Христо Найденов: Трябва да развием възможностите за туризъм във Врачанския балкан

Христо Найденов: Трябва да развием възможностите за туризъм във Врачанския балкан

Христо Найденов е кандидат за народен представител от ДПС. От Враца е.  Дипломиран бакалавър по „Икономика на недвижимата собственост” и магистър по „Икономика на отбраната и сигурността” от УНСС – София. В момента изпълнява длъжността експерт в Българския енергиен холдинг. От една година е председател на младежката структура на ДПС във Врачанска област.

 

Какво Ви мотивира да се включите в политиката?

 Основен и най-важен мотив е желанието ми за промяна на живота в България. Като млад човек съм имал възможност да бъда в много страни по света и съм запознат с условията на живот и възможностите, които те предоставят на своите граждани. Желая същото и  за моя народ. Вярвам в изпреварващата програма на ДПС като отличителен белег на това, което другите партии не са.

Чувствате ли се от младата вълна, която партията ви включва в листите?

 Да, смятам, че принадлежа към младата вълна дейци в редиците на ДПС. Ние, младите нейни членове, като динамични и висококвалифицирани специалисти в различни области- юристи, финансисти, програмисти, енергетици и т.н.  сме призвани да дадем своя принос за реализация на нейната програма за ускорено и догонващо развитие на страната и в същото време да променим образа на типичния политик.

Кои са приоритетите, над които ще работите, ако бъдете избран за народен представител?

С професионалните си компетентности в областта на икономиката и енергетиката ще подкрепям ясните приоритети на партия ДПС. Младите хора се интересуват, искат да дишат чист въздух, да консумират чиста храна, да живеят сред чиста природа. Това са  приоритети на ДПС от няколко години, а същите вече са и на Европейския съюз.

Какви промени  са нужни за развитието на Северозапада, за да не бъде най-бедният регион?

 Като беден район, и без криза, Северозападът се нуждае от растеж. Това според мен включва много по-добри условия за бизнеса и то така, че нещата  да се случват много по-бързо. Администрацията и управлението трябва да се стреми да помага на хората, обществото, бизнеса, предприятията. И още нещо - бизнесът най-добре преценява насоките си на развитие като отрасли, а държавата трябва да осигури безпроблемен и чист път, по който инициативните да се развиват. Относно възможностите за туризъм във Врачанския балкан е крайно време не само да бъдат спасени, а и обогатени. Красивата ни природа е ценен продукт, който би могъл да привлича хора от цяла България, дори чужденци и приходите да бъдат  придадена стойност в много по-голям размер.

Какво бихте казали на врачани, за да ги мотивирате да гласуват на изборите?

На всички граждани бих казал да отидат до урните, да дадат своя глас за стойностни хора, които смятат, че са способни, които имат нужните умения да управляват държавата в следващите четири години. И в този ред на мисли нека погледнем водачите на листи от другите партии и нашият водач- г-н Йордан Цонев. Смятам, че няма база за сравнение  затова призовавам хората да гласуват за личност и ясни приоритети, каквито има нашата партия. Да гласуват, защото   това е тяхно право, да гласуват за промяна към по-доброто бъдеще  на страната!

Защо хората да подкрепят Движението за права и свободи?

Защото сме открити, интелигентни и решителни. Всичко е събрано в слогът на нашата предизборна кампания - „Рестарт на държавността”. Нашата цел е развиваща се и просперираща България. Доверете ни се! Ние разбираме, че това означава много и сме отговорни пред вас, затова призовавам на 4 април да гласувате с № 9 в интегралната бюлетина.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

 

 
2021-03-29 15:57:17