Чрез въвеждане на все повече електронни услуги Топлофикация Враца допринася за по-малко вредни емисии в природата

Чрез въвеждане на все повече електронни услуги Топлофикация Враца допринася за по-малко вредни емисии в природата

Топлофикация Враца се присъединява към кампанията „Засаждаме бъдеще“. 


„С цел пестене на хартия, а оттам и с принос към емитирането на по-малко вредни емисии в природата, ще вземем активно участие в кампанията по засаждането на дръвчета в нашия град под надслов „Засаждаме бъдеще““ обяви изпълнителният директор на Топлофикация Враца инж. Радослав Михайлов.

Директорът каза, че всеки клиент, който иска да стане част от тази екологична инициатива, може да даде своя личен принос чрез избора на „Е-фактура“ и пълния отказ от хартиена. Вследствие на почти пълното затваряне на страната, от дружеството препоръчват удобните и вече добре познати методи за комуникация в електронна среда, като не пропускат да напомнят за електронните продукти, които предлагат.

„Ако желаете да се включите в благородната инициатива и да се присъедините към доволните клиенти от използването на системата „Е-фактура“ е необходимо само да попълните заявление декларация и при спазване на всички епидемични мерки да го представите в паричен салон на Топлофикация Враца с адрес на ул. Максим Горки №9“ обясни инж. Михайлов.

Формулярът за включване към услугата може да се изтегли от обновения сайт на Топлофикация Враца, както и да се попълни на място в паричния салон.

„С цел подобряване на информираността на клиентите, предлагаме да посетят обновения сайт на дружеството. Модернизираната интернет страница е още едно доказателство за стремежът ни към подобряване на екологията чрез въвеждане на все повече електронни услуги.“ заяви инж. Михайлов.

По думите му на сайта клиентите могат да получат необходимата адекватна информация относно месечна фактура, просрочени задължения, както и да зададат въпроси, засягащи дялово разпределение, съобщения за възникнали аварии, както и за промоционални услуги. Директорът на Топлофикация Враца не пропусна да спомене, че от уебстраницата могат да се изтеглят всички бланки, декларации и заявления във връзка с обслужването в електронна среда.

„За повече информация можете да се свържете с Топлофикация Враца и на 0700 89 032“, каза инж.Михайлов.

 

 
2021-03-26 10:47:40