Програмата на ДПС за ускорено, догонващо развитие е насочена именно към региони като нашия

Програмата на ДПС за ускорено, догонващо развитие е насочена именно към региони като нашия

Господин Николов, представете се с няколко думи за нашите читатели?

- Завършил съм „Икономика на промишлеността“. Повече от 15 г. развивам малък бизнес. Семеен съм, с едно дете. Бил съм Областен председател на младежката структура на ДПС, а в момента съм заместник- председател на областния съвет на Движението. Освен това съм втори мандат общински съветник във Враца.

Вие сте общински съветник и бизнесмен. Какво Ви мотивира да се включите в политиката?

- Имам малък бизнес и като млад човек искам да живея и да се развивам в родния си град. Ние, младите, трябва да бъдем двигателите на града, защото познаваме проблемите на хората и малкия бизнес. Имам желанието и силите да променя тромавите процедури и недостатъчната информираност на младите хора, желаещи да стартират собствен бизнес в нашата община.

Кои са приоритетите, над които ще работите, ако бъдете избран за народен представител?

- Рано ми е още, но ще работя за това младите хора да останат, да създават своите семейства в нашия роден град. Това е една нелека задача, пред която сме поставени.Програмата на ДПС за ускорено икономическо, догонващо развитие е насочена именно към региони като нашия, които са най-бедните в ЕС. Мисля, че задачата на нашето поколение е да осигурим достоен живот за нашите деца и родители. За това ще работи който и кандидат да изберете от нашата листа.

Какви промени са нужни за развитието за Северозапада, за да не бъде най-бедният регион?

Необходимо е не само да се създават работни места, но и хората да получават достойно възнаграждение за положения труд. Нашата задача е да догоним стандарта на живот в столицата, за да не напускат града ни младите и образовани хора, а работещите в други градове да се върнат и да се развиват във Враца.

Какво бихте казали на врачани, за да ги мотивирате да гласуват на изборите?

Гласът на всеки човек е важен.Промяната зависи от всички нас, за да успеем да върнем държавността в ръцете на хората. За това призовавам на 4 април да се гласува с № 9 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
2021-03-25 09:21:52