Красимир Богданов в Криводол: Ще работим за повишаване стандарта на живот на всички българи

Красимир Богданов в Криводол: Ще работим за повишаване стандарта на живот на всички българи

На православният празник Тодоровден народният представител Красимир Богданов и кандидатите за народни представители д-р Георги Комитски и Момчил Янков се срещнаха с жителите на град Криводол. ВМРО никога не са абдикирали от проблемите на хората, особено в по-малките населени места. Където недоимъка, престъпността и безработицата са сериозен проблем. На събитието Красимир Богданов каза: „Ние ще продължаваме да работим, за да повишаваме стандарта на живот на най–уязвимите българи. Пенсионерите, хронично болните, децата и всички работещи хора“.

От ВМРО са категорични, че в следващият мандат на Народното събрание повишаването на средната пенсия до 700 лева, а средната работна заплата до минимум 2500 лева е реално постижимо. Кандидатът за народен представител д-р Комитски допълни, че в последните години броят на хората с хронични заболявания се увеличава и затова те имат нужда от специално внимание. 

„Ниските доходи са основна причина хората да не проследяват заболяванията си и да не успяват да си купуват необходимите, жизненоважни медикаменти, и аз като лекар го знам. Ние ще работим в посока на всеки български пенсионер и хронично болен да се отпускат месечни ваучери за закупуване на лекарства“ - каза д-р Комитски.

Най–младият в листата, кандидат за депутат, Момчил Янков и настоящ съветник от ВМРО във Враца каза пред симпатизантите на партията, че както и до сега, така и в бъдеще патриотите ще продължават да се грижат за българските семейства и техните деца. Една от първите стъпки в следващият парламент ще бъде увеличение на сумите, които получават майките през втората година от майчинството си.

„Ние отдавна работим за това детските ясли и градини да бъдат безплатни, учениците в българските училища да бъдат обезпечени с безплатни учебници до 12 клас, както и за семейното подоходно облагане, и съответно данъчни облекчения за работещите семейства с деца“ - допълни Янков.

 

ВМРО е с номер 1 в бюлетината!

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


1
2
3


2021-03-20 18:28:32