"Топлофикация Враца" към клиентите: Свържете се с нас бързо и лесно на 0700 89 032

Националният телефонен номер на „Топлофикация Враца“ 0700 89 032 е изцяло на разположение на клиентите на дружеството. Той работи на цената на един градски разговор. Абонатите могат да се свържат бързо и лесно със служители на компанията и да получат веднага необходимата им информация. Вече не е необходимо да се обаждат на няколко различни телефона, а от едно място получават професионална и точна информация по интересуващите ги въпроси.

На единния номер на „Топлофикация Враца“, всеки делничен ден от 08:00 часа до 16.45 часа, квалифицирани оператори са на разположение на абонатите, за да предоставят актуална информация за месечните и изравнителните сметки, за проблеми, свързани с дялово разпределение, за начините и местата на плащане, за промоции и програми за поощряване на лоялните клиенти, за присъединяване към топлопреносната мрежа. На този телефон клиентите могат също да подават сигнали или да получават подробности за планови ремонти или възникнали аварии. В дружеството работят обучени специалисти, които са изцяло на разположение на клиентите на топлофикацията.

"Обещахме на клиентите си да полагаме максимални усилия за подобряване и модернизиране на предлаганите от нас услуги. Спазваме обещанията си и доказателство за това са всички подобрения и дигитализирана на услугите ни в полза на клиентите ни. Нашата цел е да се улесни контактът между нас и потребителите. Това ще направи много по-достъпно обслужването им.", казва инж. Радослав Михайлов, директор на "Топлофикация Враца" и допълва, че те искат да пестят от времето на абонатите си.

В извънработно време, през уикенда, както и на официални празници - обажданията на 0700 89 032 са активни единствено към номера към аварийната служба на Топлофикацията, от където абонатите ще могат да получават актуална информация само за аварии и ремонти.

Клиентите на "Топлофикация Враца" имат на разположение и информация за предприятието и във Фейсбук. По този начин дружеството предоставя на абонатите им още една възможност за бърза връзка с тях. Това е поредното улеснение за тези техни клиенти, които са предимно в интернет и онлайн ползват нужната им информация.
2021-03-19 12:04:56