Анастас Попдимитров: Само заедно, на 4 април, можем да изведем България от небитието, в което Борисов я вкара

Анастас Попдимитров: Само заедно, на 4 април, можем да изведем България от небитието, в което Борисов я вкара

Водачът на листата на БСП за 6-и МИР Анастас Попдимитров, заедно с кандидати за народни представители от листата на БСП се срещнаха с избиратели в Мездра. Бяха разяснени правилата за гласуване в предстоящия вот на 4-и април, както и политиките на социалистите, за извеждане на България от последните места на всички класации в света. 

“Намираме се във време, в което светът, Европа и България, са изправени пред тежка социално-икономическа, духовна и ценностна криза. Те са видими от много години, но така създалата се ситуация с крайно необичайната пандемия показва, че много от приетите норми за живот са безвъзвратно остарели и трябва да бъдат преосмислени и променени. Наложените мантри, че държавата е лош стопанин , че здравето и образованието са търговия и стока, че икономическият живот няма нужда от регулация - претърпяват тежък крах. След 30 годишен преход, извършен в България, тези проблеми се оказват в още по-остра и техка форма. Основна вина за това има и наложеният от дванадесет години порочен и престъпен модел на управление на Бойко Борисов и оглавяваната от него партия ГЕРБ. За нас главна цел е да възстановим демокрацията и доверието в институциите; да възстановим нормалните икономически отношения и възможности за всеки български гражданин.” - каза водачът на листата на "БСП за България” пред гостите в Мездра. 

Кандидатите за депутати в 45 парламент представиха основните политики на БСП в секторите здравеопазване, образование, социална политика и култура. На присъстващите бяха раздадени материали, в които всеки може да се запознае детайлно с кандидат-депутатската листа, както и с приоритетите на социалистите в следващия парламент. 

БСП за България е с номер 4 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


сн.1


2021-03-18 08:07:21