Топлофикация Враца с изненада за всяка дама

Топлофикация Враца с изненада за всяка дама

„По случай международния ден на жената през днешния ден подаряваме цвете на всяка клиентка, която е дошла на място в паричния салон на Топлофикация Враца“ каза изпълнителният директор инж. Радослав Михайлов.

Топлофикация Враца изготви навреме месечните фактури за потребената топлинна енергия през февруари, като те вече са достъпни за клиентите.

„Днес нашите служители посрещат индивидуално всяка една от клиентките ни, важно е да подчертая, че процесът се случва при строго спазване на противоепидемичните мерки. Всяка дама, посетила нашия паричен салон в днешния ден, нашите служители посрещат с най-искрено пожелание от името на дружеството за здраве, щастие и успехи. Както и с благодарност от наша страна за лоялността им, като израз на взаимно доверие. С този жест за пореден път показваме, че ценим и уважаваме всеки човек“ обяви изпълнителният директор.

 Инж.Радослав Михайлов сподели още, че продължават да работят усилено по поддържането на качествена и достъпна услуга за абонатите. „Работата в Топлофикация е много напрегната, но важна. От Топлофикация Враца силно се надяваме и вярваме, че инициативи като тази за 8 март ще имат положителен отзвук в обществеността, с което ще бъде повишено доверието към нас като надеждна институция“ завърши изказването си инж. Радослав Михайлов.
2021-03-08 08:56:52