Читалището в Софрониево пуска виртуални видео-поздрави

Читалището в Софрониево пуска виртуални видео-поздравиЗа 1 март – деня на художествената самодейност, НЧ „Пробуда 1927 Софрониево” поздрави своите самодейци  виртуално, с празничен видеофилм, заснет и изработен специално за празника.

В усложнените за читалищната работа условия, колективът на читалището реши тази година отбелязването на първия ден от месец март да е по-различно. Традиционното даряване на мартеници, от Баба Марта, Пижо и Пенда, на жителите на селото, на децата в детската градина и учениците в родното училище „Отец Паисий”, неизменна част от културния календар на институцията всяка година, също бе заменено с тематичен виртуален поздрав от специално заснети видеа. Малките и големи самодейци – участници във видеата, с радост се отзоваха на тази читалищна инициатива, след дългия период на липса на творчески изяви заради извънредната обстановка в страна.

Здраве, вдъхновение и висок творчески дух, с надежда за скорошно възобновяване на активна дейност на различните творчески колективи, си пожелаха любителите на изкуството в НЧ „Пробуда 1927 Софрониево”. 

 


2
3
4


2021-03-02 14:30:20