Ученици с награди от Община Бяла Слатина

Ученици с награди от Община Бяла Слатина

В конкурса „Доброто, което направих“ , който Община Бяла Слатина организира по повод Международния ден на добротата се включиха представители от 7 училища. В категория ученици до 10 години участие взеха 6 ученика и 5 класа.

Трето място в категорията „Ученици под 10 години“ е за Данаил Данаилов от СУ „Васил Левски“. На трето място се класира и Константин Александров от НУ „Христо Смирненски“. С второ място е отличена Тереза Борисова от НУ „Христо Ботев“. Първото място в конкурса е за втори „А“ клас на НУ „Цани Гинчев“ гр. Бяла Слатина. Те получават ваучер за екскурзия до гр. Велико Търново

Тук журито присъди и една поощрителна награда- екскурзия до гр. Козлодуй на IVб клас от у- ще „Цани Гинчев“.

 В категория ученици над 10 години имаше 12 индивидуални участия и едно групово.

Трето място в категорията „Ученици над 10 години“ е за Веселин Нинов от СУ „Васил Левски“- награден с книга

Второто място е за учениците от 8 клас на СУ „Христо Ботев“ с. Галиче. Наградата – екскурзия до гр. Козлодуй.

И първото място заслужено зае една талантлива ученичка от ПАГ „Н. Й. Вапцаров“ гр. Бяла Слатина- Росица Иванова, чиято награда беше лаптоп.  

Всички участници в конкурса получиха книги и грамоти за участие.

На събитието присъстваха народният представител Красен Кръстев, кметът на общината- инж. Иво Цветков, зам. кметът-  Боряна Петкова, представители на общинска администрация, родители. Красен Кръстев поздрави участниците за положените усилия от всички,  да се включат в надпреварата със съзнанието, че човек е щастлив, когато не само получава, но и дава и всеки от нас трябва да се чувства полезен не само на себе си, а и на обществото, приятелите, семейството.

 


2
3
сн.2
сн.4


2021-02-22 12:19:18