Как да намерим най-добрия коефициент

Как да намерим най-добрия коефициент

Участието в онлайн букмейкъри с високи коефициенти е задължително. Това ще ви донесе повече привилегии, по-добри печалби и ще подобри множествените залози. Колкото по-апетитни са предложените ставки, толкова повече ще спечелите с един-единствен залог.

Къде и как да намерим топ коефициенти

Откриването на най-добрия коефициент не винаги е лесна задача. Има стотици платформи за залагане в уеб пространството, всяка от които се характеризира с определени предимства. Някои брандове се фокусират върху ставките за краен победител, други се насочват към маркетите за голове и хендикапи, затова трябва да преглеждате на правилните места.

В Casino Robots са публикувани експертни ревюта на легалните букмейкъри с най-добри коефициенти. Добавената информация ще ви насочи къде да търсите и ще ви запознае с проблемните звена на операторите.

Препоръчително е да се регистрирате в повече сайтове за залози, за да избирате измежду най-високите ставки. Насочете се към компании с нисък марж (комисионна), тъй като удържат минимална част от общите залози на събитието. Отклонението варира между 2-8%, но е възможно при определени пазари да се удържа по-голям процент.

За да разясним ролята на маржа, ще дадем конкретен пример. Имате събитие с двуизходен характер – победа за състезател №1 или победа за състезател №2. Да приемем, че шансовете им са равни – следва, че коефициентите на двамата трябва да са по 2.00. Така биха изглеждали ставките в идеалния случай, но след добавяне на маржа, който може да е около 4-5%, падат до 1.91.

Разликата между вероятностите и реалните коефициенти е действителният приход на компанията за залози.

При ниски единични залози разминаването не се усеща и не влияе на потенциалната печалба. Но при съставяне на множествени селекции и поставяне на стойностен облог, разликата е огромна. За успеваемостта ви е по-удачно да участвате с три маркета с прилична ставка, отколкото да включвате четвърти към правата колонка, който да покрие маржа на букмейкъра.

В интернет ще намерите приложения за сравняване на коефициенти, но част от тях са платени. Отклонението в различните сайтове може да се използва за участие в арбитражни залози, но преди да пристъпите към създаване на такива, прочетете рестрикциите на бранда. В голяма част от букмейкърите не се приемат арбитражи, а използването им води до лимитиране или директно закриване на потребителската сметка.

Кои са букмейкърите в България с най-добри коефициенти

На българския пазар оперират няколко легални оператора, достъпни за пълнолетни лица. Регистрацията в тях се изпълнява чрез попълване на уеб формуляр, изискващ данни за самоличността на клиента и неговата сметка. Необходима е верификация на акаунта, която служи за защита на профила и за установяване на възрастта на участника. Внасянето на пари в игралните сайтове може да се осъществи чрез различни методи, като най-предпочитани са електронните портмонета, банковите карти и Easypay.

След продължително анализиране на сайтовете, установихме, че най-високи коефициенти се предлагат в Efbet. Операторът е изключително щедър, особено що се отнася до опциите за голове. Предложенията за точен резултат и първи голмайстор по нищо не отстъпват на световните стандарти.

Bet365 предлага солидни ставки за азиатски хендикап, докато Bwin има опция Combi+ с подобрени комбо залози. Palms Bet значително намали маржа си и вече е сред най-добрите букмейкъри за залагане на краен победител.

В WinBet ще откриете бонус Super Hot, активен през делничните дни, който предлага завишени коефициенти за три топ събития.

Преди да се регистрирате в онлайн букмейкър, проучете функциите му, има ли лиценз и как се извършват плащанията. Направете анализ на спортните тиражи и добавените маркети и се запознайте с актуалните коефициенти. Това ще ви донесе по-големи печалби и повече поводи за усмивка.
2021-02-15 11:50:19