Двама се впускат в битката за кмет на Пудрия

Двама се впускат в битката за кмет на Пудрия

Двама са кандидатите за кмет на криводолското село Пудрия. В надпреварата за високия пост се впускат кандидатът на ГЕРБ Цветан Младенов Андров и представителят на ВМРО Дилян Иванов Димитров, който е бивш кмет на населеното място. Цветан Андров има семеен бизнес в Пудрия, откъдето е родом.

„Необходими са ни млади хора, които да работят с желание и енергия за Пудрия.”, коментира председателят на Общинския съвет в Пудрия Петър Комитски. Той изрази увереност, че Цветан Андров ще работи в пълен синхрон с кмета на Общината Христо Доков и ще получава съдействие за решаване на проблемите в селото.

Опонентите вече официално са регистрирани в Общинската избирателна комисия в Криводол. Това съобщи за „Северозапад днес” председателят на ОИК Силвия Каменова. Частичните местни избори ще се проведат на 28 февруари.

Припомняме, че до избори в криводолското село Пудрия се стигна след решение на Централната избирателна комисия. На 15 октомври комисията прекрати предсрочно пълномощията на досегашния кмет на населеното място Найден Димов. До този акт се стигна след като той два дни по-рано сам е подал оставка за напускането на кметския стол.
2021-02-03 13:55:42