Община защити медиците си от злостни публикации след смъртта на уважаван медик

Община защити медиците си от злостни публикации след смъртта на уважаван медик

„Не сте убийци, не сте безхаберни и безотговорни. В продължение на месеци Вие изпълнявате съвестно и отговорно професионалните си задължения. Вие бяхте и сте на първа линия, в препълненото отделение, където се лекуват болните от Ковид, борейки се с невидимия враг, рискувайки своето и на близките си здраве. Излекуваните от Вас повече от 200 болни са ви благодарни за усилията и отношението  към тях по време на лечението. Присъединявам се към Вас и горещо Ви подкрепям  в този деликатен момент, когато авторитета и доброто име на всеки от работещите в Ковид отделението са поставени на изпитание“.

 Това каза на лекарите от Ковид отделението в МБАЛ Бяла Слатина, кметът на общината- инж. Иво Цветков, който се срещна с тях по повод злостните публикации и коментари в социалните мрежи, във връзка с кончината на дългогодишния педиатър- д- р Антоний Антонов.

„Написаното оронва престижа и авторитета Ви, но тъй като е абсолютно безпочвено не бива да Ви демотивира да продължавате да давате всичко от себе си в борбата с коварното заболяване“- допълни още инж. Цветков.   
2021-01-27 16:40:28