Водещ офталмолог ще преглежда в Мездра

Водещ офталмолог ще преглежда в Мездра

Офталмологът д-р Яни Здравков, завеждащ на отделението по витреоретинална хирургия в Клиниката по очни болести на УМБАЛ "Александровска", ще продължи да извършва веднъж месечно и през 2021 г. специализирани прегледи по очни болести в "МБАЛ - Мездра" ЕООД, съобщиха от лечебното заведение.

Профилактичните прегледи ще се извършват всеки последен петък от месеца от 10:00 до 18:00 часа на първия етаж в сградата на общинската болница. Записвания за платените прегледи, които са платени, се приемат при секретарката на МБАЛ - Мездра Илияна Миркова (ет. 5 в сградата на болницата) или на тел. 0910 9 26 00 и 0877 734 580. Графикът на прегледите ще бъде обявяван на главния вход на лечебното заведение и при секретарката.

Д-р Яни Здравков е един от водещите офталмолози у нас, доктор на медицинските науки, ръководител на Отделението по витреоретинална хирургия в Клиниката по очни болести на Александровска болница и преподавател в Катедрата по офталмология на Медицински университет - София. Занимава се с диагностика и лечение на болестите както на предния, така и на задния очен сегмент - катаракта, глаукома, макулна дегенерация, диабет, възпалителни и съдови заболявания и др. Специализирал е в Италия, Словения, Чехия и Швейцария.

 
2021-01-20 11:15:17