Нашумял автор, представя врачанската библиотека

Нашумял автор, представя врачанската библиотека

 

Регионална библиотека „Христо Ботев“ - Враца и „Аз чета” представят Невена Басарова с новата книга „Упражнения по етикет“ заедно с „Детска академия за добри обноски“, която е същински учебник, макар и поднесен забавно. Тринадесетата среща от съвместната кампания #ВкъщиСъмИЧета започва от 15.30 ч. на 17 декември 2020 г., а единственото, което трябва да направите, е да сте на линия във фейсбук.

Предаването на живо ще се осъществява през фейсбук страницата на Регионална библиотека „Христо Ботев“ – Враца. За стрийминга се грижи екипът на най-големия сайт за четене и книги в България – azcheta.com.

Невена Басарова-Дичева е основател и управител на Първа детска академия за добри обноски, сертифициран треньор по емоционална интелигентност, сертифициран експерт по социален етикет от престижната академия Minding Manners International в Лондон и създател на иновативната методика „Гъвкава дисциплина”. Освен посланик на добрите обноски, Невена е още TEDx лектор, автор на статии за престижни издания и предпочитан коментатор по проблемите на родителството, образованието и отглеждането на щастливи и успешни деца.

Първата й авторска книга „Детска академия за добри обноски”, е национален бестселър и многократно оглавява класациите по продажби на водеща книжарска верига у нас. Само няколко месеца след първата си книга тя поднася на малките читатели новата, озаглавена „Упражнения по етикет”. Тя е забавно помагало, което припомня най-важните правила от етикета за деца и затвърждава наученото чрез поредица от занимателни задачи. Малките откриватели се учат да покоряват света с усмивка, увереност и знания, да разпознават ползата от добрите обноски и да намират решения на различни ситуации.

Освен това с „Упражнения по етикет” децата тренират своята наблюдателност, развиват логично мислене и съобразителност, подобряват фината моторика. Цветни пъзели, весели кръстословици, сложни лабиринти и ребуси са само част от предизвикателствата, с които малчуганите трябва да се справят. С помощта на цветните стикери и прекрасните илюстрации на Стелияна Донева всяко упражнение по етикет се превръща в истинско забавление!

Бъдете на линия във фейсбук.

 

 

Невена Басарова и издателство „Софтпрес” подаряват 3 книги „Упражнения по етикет” за трима от участниците в онлайн срещата на 17 декември 2020 г. Началният час на разговора с писателката е 15.30 ч.

Може да се включите в играта като изпратите въпрос към Невена Басарова, като коментар, по време на живото излъчване през фейсбук страницата на Регионална библиотека „Христо Ботев” – Враца:

На финала на срещата ще бъдат изтеглени трима късметлии, които ще получат като подарък книгата „Упражнения по етикет” (изд. Софтпрес).
2020-12-15 11:20:03