Днес следобед пускат движението по Е-79 между Ребърково и Люти дол

Днес следобед пускат движението по Е-79 между Ребърково и Люти дол

От днес 12 декември, за всички видове превозни средства се възстановява движението по участъка от път I-1 (Е-79) между Ребърково и Лютидол. Очаква се автомобилите да бъдат пуснати в ранния следобед, веднага след като бъдат поставени всички обезопасителни системи по трасето. От средата на юни трафикът в отсечката е ограничен, заради модернизацията на пътя Мездра - Ботевград.

            Преминаването по участъка от I-1 (Е-79) между Ребърково и Лютидол ще се осъществява двупосочно в едно платно, като строително-монтажните работи ще продължат паралелно в съседното платно, както и по целия километраж на обекта. Движението се пуска с временна организация, временна пътна маркировка и работата по трасето продължава. Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание, да спазват стриктно поставената пътна сигнализация и ограничението на скоростта, тъй като преминават през участък с извършващи се строителни работи.

            Тежкотоварният трафик, който досега преминаваше през Искърското дефиле по път II-16 Ребърково - Своге - Нови Искър - София ще бъде пренасочен към път I-1 Мездра - Лютидол, ще може да преминава и по път II-16, ако е избран този маршрут.

           

 

 
2020-12-12 08:21:22