Кмет поднесе специален поздрав на медиците

Кмет поднесе специален поздрав на медиците

Своят професионален празник отбелязва днес МБАЛ – Кнежа. По този повод кметът на общината Илийчо Лачовски се обърна със специален поздрав към ръководството и персонала на лечебното заведение.

„Използвам случая да се обърна към ръководството, към всички лекари и медицински работници, за да изкажа своето удовлетворение за грижите, които полагат денонощно за нашите съграждани, за неуморната енергия, която влагат за просперитета на нашето лечебно заведение! 

Скъпи медици, в ситуация на световна пандемия, доволните и излекувани Ваши пациенти са мерило за успешното Ви управление и решаването на нелеките задачи, които стоят пред Вас днес. Убеден съм, че ще продължите да отстоявате пред трудностите, с които се сблъсквате ежедневно и ще множите успехите си в осигуряването на по-добро здравеопазване в нашата Община!

С дълбока благодарност и уважение се обръщам към Вас - хората на първа линия, на които ежедневно доверяваме живота си и здравето на нашите близки. В навечерието на най-светлите празници в годината бих искал да Ви поздравя и благодаря за неуморния труд, себеотрицание и грижите, които полагате, практикувайки най-хуманната и благородна професия!

Желая на Вас и Вашите семейства здраве, щастие, лични и професионални успехи!”, се казва в поздравителният адрес на кмета Илийчо Лачовски.


1


2020-12-07 12:58:22