Кметът на Мездра благодари на Маргарита Домусчиева

Кметът на Мездра благодари на Маргарита Домусчиева

Кметът на община Мездра Иван Аспарухов изпрати благодарствено писмо до Маргарита Домусчиева за направеното от нея безвъзмездно дарение за подмяна на дограмата на сградата на кметството в село Лик.

Това е поредният дарителски жест, който майката на бизнесмените Кирил и Георги Домусчиеви прави към своето родно село, откъдето са и нейните родители. Преди няколко години г-жа Домусчиева дари средства за основен ремонт на един от най-старите православни храмове във Врачанска епархия - църквата „Св. Атанасий Велики”. Напълно обновеният храм беше тържествено преосветен на втория ден от Великден през 2016 г. от тогавашния Траянополски епископ Киприян, викарий на Врачанската Св. Митрополия, а понастоящем Старозагорски митрополит.

„Уважаема г-жо Домусчиева, приемете от името на Община Мездра и лично от мен искрена благодарност за направеното от Вас безвъзмездно дарение за подмяна на дограмата на сградата на кметството в с. Лик, община Мездра. Позволете ми да изразя нашата признателност за проявения от Вас жест на добротворство, с който за пореден път доказвате своята социална ангажираност към родния край.”, се казва в благодарственото писмо на Иван Аспарухов.
2020-12-02 15:57:22