Пациентка с ковид: Екипът на МБАЛ-Кнежа е човечен и от професионалисти!

Пациентка с ковид: Екипът на МБАЛ-Кнежа е човечен и от професионалисти!

Трогателно благодарствено писмо получи екипът на МБАЛ-Кнежа, сподели прокуристът Валери Лачовски. В него благодарна пациентка споделя, че при лечението и в Ковид отделението на болницата е била трогната от професионализма, модерното оборудване, човечността и съпричастността към всеки пациент, включително и към нея.

„С този поздравителен адрес от Снежана Драшанска аз също искам да поздравя всички колеги от МБАЛ-Кнежа, които ежедневно са на първа линия в борбата с коронавируса! Думите на благодарност са нашето признание и удовлетворение от добре свършената работа, от спасяването на човешкия живот. В борбата със заразата и голямото напрежение, пред което сме изправени всички, едни такива думички вдъхват кураж и вяра, че ще се справим и ще устоим!

Вирусът не е по-силен от нас! Всички можем да се обединим и да го преборим. Пример за това е КОВИД отделението, което беше обособено със средствата на местния бизнес и на признателни граждани. Закупи се модерна техника, с която днес спасяваме животи. Благодаря на всички, които се включиха и дадоха финансови средства, за да може днес шансовете ни за борба с вируса да са по-големи“, каза Валери Лачовски.

Но не трябва да си мислим, че заразата е отминала! Тя е сред нас и някой не е защитен! Отново апелирам към спазване на мерките: социална дистанция, носене на предпазните маски и дезинфектация на повърхностите! Нека бъдем отговорни!!!!

 

 
2020-12-01 14:02:14