Община обяви фотографски конкурс

Община обяви фотографски конкурс

Фотографски конкурс на тема „Моята Кнежа” ще се проведе в града. Организатор на проявата е общинската администрация. Поводът е 77-годишнината от обявяването на Кнежа за град. В него могат да участват всички жители на общината без възрастово ограничение - любители или професионални фотографи. Всеки участник има право да предостави по една авторска снимка. Те трябва да са направени в град Кнежа и могат да отразяват емблематично място, събитие, природни или градски пейзажи. Снимките трябва да са в дигитален формат JPEG, като няма да се допускат селфита и фотоколажи.

Творбите могат да се изпращат до 20 ноември до 12:00 ч. на електронна поща на Община Кнежа: [email protected] Победителите ще бъдат определени чрез онлайн гласуване. След посочения срок всички снимки ще бъдат качени и вотът ще се осъществява чрез харесване на снимката на съответния участник. Гласуването ще продължи до 23  ноември.

Спечелилият първо място в конкурса ще получи DSLR фотоапарат CANON. За втора позиция е предвиден цифров фотоапарат NIKON. Фотоапарат за моментни снимки POLAROID е предвиден за спечелилият трето място.

 

 
2020-11-10 14:05:28