Съвременни жилища с модерни материали предлага Технодом инвест

Съвременни жилища с модерни материали предлага Технодом инвест

Вече 15 години „Технодом инвест“ ООД Враца строи качествени жилищни сгради в град Враца.

Компанията е специализирана в строителството на стилни кооперации, в които са разположени апартаменти със съвременен дизайн и разположение. Всяка сграда има собствен облик с модерни фасади от висококачествени материали и модерни технологии.

Всяка сграда на Технодом инвест е с хидроизолация и топлоизолация на стените и шумоизолация на стените и пода, което създава изключителен комфорт и осигурява висока енергийна ефективност. С това се постига клас „А“ на жилищните сгради. Всичко кооперации са със съвременни „ВиК“ и топлосистеми на парно или газ, в зависимост от предпочитанията, както и модерен асансьор. Осигурени са и съвременни гаражи и места за паркиране.

Последната реализирана сграда от компанията е на  ул. „Козлодуйски бряг“. Тя е на мястото на бившето Еспресо преди алеята към стадион „Христо Ботев“ и която впечатлява с красивата си фасада. Кооперацията бе разпродадена изключително бързо, заради високото качество на строителството.

„Технодом инвест“ започна нова кооперация на ул. „Кръстьо Българията“. Пететажната кооперация включва 19 апартамента, два магазина за промишлени стоки и подземни гаражи. Тя е в отговор на търсенето на качествено строителство, с голяма степен на завършеност и добра локация. От компанията обещават това да е най-красивата им жилищна сграда, с фасада с гранит.

За повече информация: 0888 49 31 41    

 

 

 
2020-10-26 10:43:01