Фондация „Проект Северозапад“ с награда за партньорство с Община Мездра

Фондация „Проект Северозапад“ с награда за партньорство с Община Мездра

Фондация „Проект Северозапад“ беше отличена от Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) с награда „Партньор на общините“ в категорията „Средна община“. Това стана на връчването на традиционните Годишни награди на НСОРБ, което се състоя на 12 октомври в столичната резиденция „Бояна“.

Фондацията е удостоена с този приз за партньорството й с Община Мездра при реализирането на социални проекти през 2020 г. със значим принос за местната общност. Номинацията е подадена от Община Мездра и одобрена от Управителния съвет на Националното сдружение на общините.  

Почетната грамота и плакет бяха връчени на Яна Рупева, директор на Фондация „Проект Северозапад“, от народния представител Ивелина Василева, председател на парламентарната комисия по околната среда и водите, и от кмета на Монтана и член на Управителния съвет на НСОРБ  Златко Живков, в присъствието на кмета на Мездра Иван Аспарухов.

„В Деня на българската община Фондация „Проект Северозапад“ и Община Мездра получиха награда за своето партньорство. Благодарни сме за оценката на съвместната ни работа вече повече от 5 години!”, споделиха по този повод от Фондацията.

Освен „Партньор на общините“, на форума бяха връчени ежегодните награди за „Принос за развитие на местното самоуправление“, „Общински инвеститор“ и „Гласът на общините“ в три категории - голяма, средна и  малка община, както и специалното отличие „Протегната ръка“.
2020-10-13 15:48:50