Преместиха общинско предприятие в нова сграда

Преместиха общинско предприятие в нова сграда

В нова сграда се премести общинското предприятие „Чистота и строителство“ в Бяла Слатина. Работещите в предприятието започват работа в една съвременна, осигуряваща отлични условия за работа сграда и прилежащия към нея двор, където има достатъчно място и за хората и за техниката. Мястото е просторно и  уютно, удобно е за връзка с всички части на града. Заедно с всички значими проекти, реализирани на територията на общината през последната година и този е част от усилията на екипа на инж. Иво Цветков да работи сериозно и отговорно за осигуряване на по- висок жизнен стандарт на населението от града и общината.

Събитието беше уважено от Веселка Борисова- Председател на ОбС Бяла Слатина, инж. Иво Цветков- кмет на община Бяла Слатина, Татяна Пеняшка- директор Дирекция „Бюджет и счетоводство“, зам. кметове, общински съветници, представители на общинска администрация, граждани.

Кметът Иво Цветков благодари на служителите и лично на директора на предприятието – Атанас Калчовски, за полаганите от тях усилия да поддържат града в приветлив, чист и спретнат вид, а на всички работещи в предприятието кметът връчи и специален подарък- телевизор.

Водосвет за здраве и благополучие отслужи отец Теодор. Специален поздрав към всички присъстващи отправиха децата от групата за характерни танци при НЧ „Развитие“.

 


1
2


2020-10-08 10:34:19