Топлофикация Враца с поредната „Модерна услуга за модерни хора“

Топлофикация Враца с поредната „Модерна услуга за модерни хора“

Топлофикация Враца предлагат поредната нова функционалност онлайн.

От дружеството предлагат на всеки желаещ да се абонира за получаване на бюлетин от новини във връзка със създалата се ситуация с Ковид-19. Дружеството предлага варианта да информира своите потребители по мейла без хартиени носители, а изцяло в крак с времето. Те предлагат опцията изцяло дигитално, като по този начин демонстрират своята загриженост към околната среда, намалявайки количеството хартия в употреба.

„Решихме да улесним своите абонати и да им предоставяме онлайн информация не само за дружеството, а и съвети, които да им бъдат полезни. Например, съветите за оптимално потребление на топлинна енергия, които нашият екип подготви. Тази инициатива е част от политиката на Топлофикация Враца, съвпадаща и със слогана „Модерна услуга за модерни хора“. Взехме решение за създаването на такава практика към нашите клиенти и във връзка със създалата се ситуация и наложените мерки във връзка с недопускане разпространението на коронавирус.“ – заяви директорът инж. Михайлов.

Директорът на Топлофикация Враца уточни, че абонирането за бюлетина на дружеството може да се извърши чрез сайта http://toplo-vr.com или на място в Инкасо центъра след попълване на декларация.

„Чрез имейлите нашите абонати ще са винаги информирани за всички промоции, аварии и текущи кампании. Живеем в електронен свят и Топлофикация Враца също ще е част от него“ – заяви инж. Михайлов.

Мейлите, които абонатите на Топлофикация Враца ще получават ще бъдат с официалния домейн на дружеството “toplo-vr.com”. Ако получават електронна поща от мейли с различно разширение, те със сигурност няма да бъдат от Топлофикация Враца.

„Клиентите на Топлофикация Враца, които нямат мейл или нямат навика да го проверяват, могат да се информират за случващото се в дружеството и чрез нашата фейсбук страница. Трябва само да ни последват.“ – уточни инж. Михайлов.
2020-10-07 09:22:27