7 медала за „Компас“ от турнир в Плевен

7 медала за „Компас“ от турнир в Плевен

Отлично представяне за каратистите на Карате клуб "КОМПАС" на провелия се в Плевен турнир по карате по случай 45 години от създаването на местния клуб "Петромакс". За Компас участваха 7 състезатели, които завоюваха 3 златни, 3 сребърни и 1 бронзов медал. Това им отреди 4-то място в крайното комплексно класиране.

Със златни медали се окичиха Стефан Богданов (кумите -70 кг.), Владимир Борисов (кумите -35 кг.)  и Сияна Тихолова (ката 2008 г.). Сребърни медали заслужиха Валентина Атанасова (кумите -40 кг.), Димана Лилова (ката 2012 г.) и Александър Александров (кумите -70 кг.). Сияна Тихолова взе и бронзов медал на кумите в кат. -40 кг.. На крачка от медала остана Александра Джамбазка, след загуба в репешажа на ката при най-малките момичета.

„Доволни сме от представянето на каратеките ни. Вижда се израстване, което със сенсей Сергей Тихолов ни радва. В турнира взеха участие каратисти от 12 клуба от страната и чужбина, като това беше една добра подготовка за предстоящото ни участие в Националната купа във Велико Търново в края на месеца“, сподели треньорът Георги Георгиев - Бамбата.


1
2
3
4


2020-10-06 13:16:24